Thursday, 20 April 2017

NOVEL KENCHING



Tadaaaaaaaaaa!!!!

Eh, Assalamualaikum pembuka bicara... Saya kembali setelah sekian lama. Bukan pemalas tapi tiada masa, almaklumlahhhh... Nak grad tepat pada waktunya *baca dengan gaya pantun...*

Hehehehehe....

Akhirnyaaaa!!! Mempersembahkan karya ke 7 #AzwarKamaruzaman *drum rolling*

KENCHING

Ya betul lah apa yang sedang anda saksikan dan ya memang itu lah tajuknya.

Nak tahu tak kenching ni pasal apa? Ok meh sini nak cerita

Kenching ni mengisahkan seorang pelajar universiti yang diberi nama Amirul, seorang budak kampung yang tiba-tiba berhijrah ke kota hutan batu dan akhirnya terus terlupa asal-usul. Bermula dengan tersilap memilih rakan- derhaka terhadapa emaknya- join MLM- tertipu jual iphone sehinggalah gambar bogel tersebar di tumbler.

Haaa tu cerita serba ringkas. Kalau nak tahu lebih-lebih kena lah beli nanti. Alah murah je, RM20 jugak macam buku-buku lain. Kalau nak diskaun boleh contact personal kay.. Kita bagi harga kasih dan sayang...hehehhee...

Buku ni akan start jual di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2017yang akan berlangsung pada 28 April - 7 Mei 2017 di PWTC. Jadi, kalau korang nak special price, datang lah yerkkk...hikhikhik...

Kalau nak beli online boleh tengok dekat website buku pojok

so apa tunggu lagi. Dah tak ada alasan untuk tak beli buku ni lagi. Kalau sesiapa yang beli nanti, sudi2 lah up di media sosial dengan hashtag #Kenching kay...

Byeeeee...

Sekian
*bukan azwar kamaruzaman yang tulis*

No comments:

Post a Comment